Terwijl Nederland binnen zit, bezoekt Liesje22 het mooiste van Twente.

Nu we allemaal thuis zitten, is de schoonheid van Twente meer dan ooit verscholen. Om via social media tóch wat mooie stukjes van Twente te laten zien heeft VisitTwente.nl Liesje22 uitgenodigd. ’s Werelds eerste cowfluencer, oftewel koe-influencer. Want er is natuurlijk een groep oer-Hollanders die wél naar buiten mocht laatst. 

Even voorstellen

Even voorstellen: Liesje22. Een rasechte Tukker die al maanden staat te popelen om weer te genieten van de Twentse buitenlucht. Daarom gaat Liesje22 voor ons op pad om de mooiste stukjes van Twente te laten zien. Want het is nu nog even binnen blijven, maar straks hebben we weer tijd zat in Twente.

Quirine ter Haar, merkleider Twente Marketing: “Waar de hele wereld in lock-down zit, zie je op steeds meer plekken dat dieren de stad overnemen. Plekken waar ze normaal gesproken niet komen. Ook Liesje22 raakte nieuwsgierig naar wat Twente nog meer te bieden heeft dan het weiland. Waar we normaal influencers op bezoek krijgen in de regio, hebben we nu een speciaal programma voor Liesje22 gemaakt. Zo kunnen we, via haar, onze volgers toch de regio laten zien.”

Koekeloeren bij de highlights van Twente

Een geweldig uitzicht heeft Liesje22 met de verrekijker ervaren over de Sallandse Heuvelrug. Nooit geweten dat de heide zo mooi is. Op haar aller hardst meeloeien doet ze bij Openluchttheater Hertme. En, nieuwsgierig als ze is, weet ze nu ook eindelijk wat er in een molen gebeurd. Bij Pelmolen Rijssen nam ze een kijkje. Het water bij Het Hulsbeek in Oldenzaal proefde heerlijk fris en in Hengelo werd ze verrast door een heus attractiepark. Ze wist niet wat ze zag bij De Waarbeek. Haar Twentse avontuur gaat nog even door met maar liefst 12 hotspots die ze gaat bezoeken. Met als oproep richting haar volgers: nu nog even binnen blijven, maar straks weer #tijdzatintwente.

Volg Liesje22 de komende weken via #tijdzatintwente op Instagram en Facebook.

Kijk voor meer informatie over toeristisch Twente op www.visittwente.nl.

Quote over de aanbieding en een leuke toevoeging is op de feitelijke informatie die in de rest van de tekst staat vermeld.