2,4 miljoen subsidie
voor productinnovaties in de vrijetijdssector

De provincie Overijssel stelt 2,4 miljoen euro beschikbaar voor productinnovaties in de vrijetijdssector. Dus bent u een bevlogen ondernemer in de vrijetijdssector?

Durft u de verbinding aan te gaan? En heeft u een innovatief idee? De provincie Overijssel zoekt ondernemers die samen met een partner nieuwe producten wil ontwikkelen en realiseren. Zo maken en houden we Overijssel aantrekkelijk.

Wat is de PMPC regeling ?

De subsidieregeling Product Markt Partner Combinaties (PMPC) daagt vrijetijdsondernemers uit om samen met andere sectoren nieuwe producten te ontwikkelen en hierin te investeren. De provincie draagt vanuit de regeling tot € 100.000 bij aan uw vernieuwende initiatief. Hoe?

Regeling en aanvragen

Uitgebreide informatie over de PMPC subsidieregeling, inclusief criteria, vindt u bij het subsidieloket van de provincie. Hier kunt u ook de subsidie aanvragen. Twee keer per jaar kunt u uw aanvragen indienen van 1 februari tot en met 1 maart, 19.00 uur en van 1 september tot en met 2 oktober, 19.00 uur.

Twente Marketing biedt ondersteuning!

Bij het vinden van een goede partner, een eerste toetsing t.a.v. uw idee helpen wij u graag.

Offerte aanvragen

Zoekt u een specialist voor het schrijven van uw subsidieaanvraag (PMPC, Leader e.d.)? Of bent u op zoek naar coördinatie van uw project? Wij ondersteunen u graag!

Onze collega’s Manon en Inge kunt u inhuren voor het schrijven van een goede aanvraag. Ook (her)schrijven zij uw teksten naar de normen en eisen van de aanvraagprocedure. Maar ook kunt u hen inhuren als projectcoördinator. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het samenstellen van een nieuw arrangement, fietsroute etc.

Inge Hendriks

Sallandse Heuvelrug | Twents Reggedal

ihendriks@visittwente.nl
06 20008135
Werkdagen: Ma, di, wo, do

Linda Haafkes

Zuidwest Twente

lhaafkes@visittwente.nl
06 51569644
Werkdagen: ma, di, do

Jarno Vedders

Noordoost Twente

jvedders@visittwente.nl
06 41826515
Werkdagen: ma, wo, do