Adverteren in Twente?
Bekijk onze mogelijkheden!

Online kanalen

Visittwente.nl/.de /.com

www.visittwente.nl /.de/.com is dé plek voor (inter)nationale bezoekers, bewoners, pers, reisindustrie en iedereen die geïnspireerd/geïnformeerd wil worden over hetgeen Twente op recreatief en toeristisch vlak te bieden heeft.
Bereik:

Bezoekers totaal: 35.000 per maand

 • Vermelding onder een extra rubriek naar keuze op de Nederlands- Duits- of Engelstalige website. € 72,-
 • Online artikel / NL: € 675,- 
  Onze tekstschrijver schrijft een inspirerend verhaal (600-700 woorden) over uw organisatie of evenement. Het artikel wordt gepubliceerd in de rubriek Typisch Twente op www.visittwente.nl en gedeeld via onze social media. Doorplaatsing van het artikel in ons magazine Typisch Twente is mogelijk met korting.
 • Online banner / € 130,-
  Exposure van uw bedrijf door middel van een banner gedurende 4 weken op één van onze websites (Nederlandse, Duitse of Engelse website) met een doorlink naar uw website.
 • Winactie / prijs in overleg (afhankelijk van doel)
  U stelt een prijs beschikbaar en via ons platform communiceren wij de winactie. De winactie wordt middels gezamenlijk budget gepromoot via Facebook en nieuwsbrief. Content wordt in overleg bepaald.

Consumenten nieuwsbrief

Maandelijks verstuurd Twente Marketing een nieuwsbrief naar een bestand van ruim 18.000 consumenten. U kunt uw organisatie, aanbieding, evenement of arrangement extra onder de aandacht brengen in de Nederlandstalige nieuwsbrief. Maximaal 3 keer per jaar. Uw vermelding bestaat uit een korte omschrijving van uw bedrijf of een aanleverde advertentie inclusief een directe doorlink naar uw website.

Prijs: € 185,-

Printmedia

Typisch Twente

Typisch Twente is een glossy magazine voor de echte vakantieganger (gezinnen, veel beleven, genieten), rustige vakantieganger (rust, inspiratie, cultuur), en kwaliteitszoeker (ontspannen en exclusief). Maar ook: de inwoner van Twente en de Twentse zakelijke bezoeker.

De stijl: eerlijk en een tikje rebels. Met nuchter, direct taalgebruik. Heldere fotografie en typografie.

Download mediakit

Specs:
Oplage: 60.000
Omvang: 88 pagina’s
Jaaruitgave april – maart
Kosten los nummer: 6,95
Verspreiding
Via Twentse accommodaties, dagrecreatie en toeristische informatiepunten. Daarnaast in wachtkamers in de randstad.

Advertentievorm Formaat Tarief
2/1 pagina redactioneel 460 x 297mm + 3mm overvul 2.230,-
1/1 pagina advertentie of redactioneel 230 x 297mm + 3mm overvul 1.295,-
½ pagina advertentie of redactioneel 200 x 125mm 675,-
¼ pagina advertentie 95 x 125 mm 380,-
1/8 pagina advertentie 95 x 55 mm 240,-
Redactionele tip in de rubriek speeltijd, groepstijd, winkeltips of koffie/thee schenkerij. 50-75 woorden incl. foto en vermelding website. 155,-
1/1 pagina binnenzijde omslag 230 x 297mm + 3mm overvul 1.325,-
1/1 pagina buitenkant achter omslag 230 x 297mm + 3mm overvul Op aanvraag
Vermelding met foto in overzicht partners 150,-

Aanleverspecificaties

 • Certified PFD (voorkeur)
 • PDF (afdrukkwaliteit, fonts en afbeeldingen ingesloten, zonder transparantie)
 • Indien aflopend 3mm rondom hanteren

Overige producten

Routekaarten op maat

Route op Maat, is een product waarbij wij voor u een fietsroute verzorgen op basis van het knooppunten netwerk. U bepaalt zelf de route, volledig afgestemd op de wensen van u en uw gasten. U kiest zelf welke 3 bezienswaardigheden uitgelicht moeten worden. U levert tekst en foto’s aan en wij kunnen de route dan voor u in het systeem zetten en laten drukken.

De kosten bedragen € 325,00 voor 1000 exemplaren, een display en de online publicatie op de routeportal. Bestellen kan online door het invullen van dit forumlier.

Ook is het mogelijk een routepaneel te plaatsen.  Interesse in een paneel om maat voor uw locatie? Neem dan contact op met uw gebiedsadviseur.