Zakelijke bezoekers?
Hier werkt Congresregio Twente aan

Congresregio Twente levert vanuit de specifieke kennis van het zakelijk toerisme een bijdrage aan de groei van het zakelijk toerisme in Twente, door doelgroepgerichte marketing- en salesactiviteiten.

Hiermee wordt de positie van Twente op de markt van zakelijk toerisme en de regionale economie duurzaam versterkt. Wij bieden onze relaties een compleet beeld van beschikbare locaties in Twente en inspireren ze met onze brede kennis van de regio.

Twente is een aantrekkelijke bestemming voor het zakelijke toerisme. De combinatie van kwaliteitsaccommodaties, een aantrekkelijke toeristische omgeving en de ontwikkeling van Twente als ondernemende technologische kennisregio met de focus op hightech systemen en materialen, onderscheiden Twente op de zakelijke toeristische markt.

Partner Congresregio Twente v.a. € 250,-

Accommodaties

De jaarlijkse fee is gebaseerd op de ligging en de omvang van het bedrijf. De fee bestaat uit een basisbedrag van € 250,-. Hier komt een bedrag van € 10,- per beschikbare hotelkamer bij en een bedrag van € 1,- p.p. gebaseerd op de capaciteit van de grootste zaal. Bedrijven gevestigd buiten Almelo, Hengelo en Enschede krijgen een korting op het totaalbedrag van 25%. Leden van Hoteloverleg Twente krijgen een extra korting van € 50,- Het maximaal te betalen bedrag bedraagt € 1.000,- per jaar.

Toeleveranciers

Deze categorie partner betaald een vaste bijdrage van € 400,- per jaar. Hierop wordt geen aanvullende korting verleend.

Commissie

Over boekingen die tot stand gekomen zijn door bemiddeling van Congresregio Twente betalen de partners een commissie van 6% over het totale factuurbedrag zoals dat uiteindelijk aan de klant wordt gefactureerd. Niet met commissie belast zijn door de partner doorbelaste kosten voor bijvoorbeeld de inhuur van meubilair, tenten en dergelijke.

Bedrijven die niet aangesloten zijn bij Congresregio Twente betalen een hogere commissie dan partners van het congresbureau, namelijk 10% over de gerealiseerde boeking.

Meer over Congresregio Twente

Kirsten den Hertog

info@congresregiotwente.nl
0547-745284